perjantai 31. lokakuuta 2014

Mielenrauhaa kiireen keskellä

Joskus on kummallisen seesteinen olo. Kaikkien pakollisten puuhien, muistettavien asioiden,hälinän ja arjen keskellä tuntuu, että kaikki järjestyy.
Juuri nyt on sellainen fiilis. Ikään kuin kaikki ympärillä unohtuisi. Olo on vähän samanlainen kuin ihastuessa. Kaikkeen tekemättömäänkin voi tällä hetkellä todeta teinimäisesti " ihan sama".

... En kuitenkaan ole taantunut teiniksi tai ihastunut, vaan olen hyödyntänyt IMURI-terapiaa!:)
Mikä onkaan parempi tapa päästää höyryjä ja järjestää ajatuksia kuin raivolla imuroida lattioita?Nurkkalistat ja kaapin jalat vaan paukkui, mutta nyt on kaaos kotona ja ajatuksissa selkiytynyt. Lopuksi voi ihastella session saalista ja tyhjentää kauhistellen pölysäiliö-mistä sitä likaa tulee?

On toinenkin syy tähän rauhaan;  yksi projekti on nyt valmis ja käytössä. Kiitos pää-asentajalle, Japille,joka jaksoi laittaa autoa ajokuntoon yhdessä miehen kanssa. Ihanaa, että yksi työ on valmis.. Jopa minä olen hoitanut siinä osuuteni imuroimalla, pesemällä ja puunaamalla sekä sisältä että ulkoa:)
Mutta niinhän se menee, toisen työn edetessä hyvin, jää ehkä muut puuhat tekemättä. Niin kävi meilläkin.
Autoprojektin eteneminen tarkoitti sitä, että pikkuruinen putiikki on odottanut tiiliä katolle ja lankkua lattiaan. Ihan koko kuluneen viikon. Onneksi nyt on taas viikonloppu ja työkohteena putiikki!
Siitä huolimatta, ettei putiikki ole valmiimpi nyt kuin alkuviikolla niin pitää kyllä kiittää miestä, harva jaksaisi minua ja kaikkia näitä keksimiäni projekteja...Ja mikä pahinta, keksin niitä aina lisää!:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista:)